Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları kullanım yerına gereğince, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın üzere ivedi durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve vergili çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi muhtevain;

Yangın kapısı ivedi çıkış yürekin kullanılacaksa o devir muktezi koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil kuruluşlarda yangın Yangın Kapısı merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir vesair özelliği kilit + düzen seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Özellikle duygulu ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit diğeri hareketlidir. çakılı kanada zir üst sürgü ve art düzen uygulandığı kabil, amudi panik amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak henüz zait insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Binaların strüktürsına yarar kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page